28 jul 2011, 8:27

Избран 

  Poesía » De amor
638 0 0

Кажи, че ме обичаш, макар да е лъжа.

Кажи, че само мен във сънищата срещаш.

Лъжи ме ден, лъжи ме  още два,

лъжи с жар, че силно ме обичаш.

 

Копней за мен в тази сладка нощ

и с нежност на коприна докосни ме,

а утре си тръгни без срам, без жал, без страст,

без никакви задръжки, нарани ме.

 

Но в тази нощ лъжи, аз искам да ти вярвам.

За тази нощ си мой, бъди за мене принц,

галантен джентълмен, усмихнат, остроумен,

бъди за мен избран в една безкрайна нощ...

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??