Остриета черни и грапави от чугун,
забиват се по безкосменото теме.
Понечи да помисли? Остроумно... БУМ.
знаеше, че е закъснял, липсваше време.
Проклятие се изливаше грозно, но щедро.
Такава съвършена злоба нивга не бе зървана.
Паранормално изцеление за гордото кълбо.
Бог търсеше възмездие, а грешка собствена...
© Сияние Todos los derechos reservados