...Българина ядене ще има,
Малко остават гладни...
Духовността от тук замина,
повечето са няк'си гадни...
Та кой ли вдига глава към небосвода?
Насила погледа надолу е вторачен...
Прогледнете...За вас е тази ода!
Света е повеч' слънчев,отколкот' мрачен...
Човече ,
Та ти си същински хамстер в колело...
Илюзията ти е представила картинката...
А ти спиш чакайки свеото "свещено"опело,
Заменил живота,направил скъпа снимката.
От тук започва тази ода...
Да живее светлината,
непознатото,необятното пространство...
Натам насочете сетивата,
човек щом е на земята никога не ще да е ВЪВ странство.
И неслучайно съществуват хора с титлите будители!
Това са ангели гледащи нагоре,
спасяващи народите от гибели!
Нужда страшна имаме от тебе светлина свещена ,животворна!
Който вече знае...Нека да крещи !!!
Заспалия не ще събудиш с молитви ,или пък внимателно да му се шепти...
Крещете будни хора !
Дишаме във време на бъдеща легенда,мит,или просто исторически урок.
Щастие ли ще напишем,
или приказки за смърт,война,културен шок или порок?
И защото само телевизията го казва...
© Милко Филипов Todos los derechos reservados