22 jun 2017, 9:22

Издънка 

  Poesía » Civil
222 0 1

Издънка

 

Издънка жилава съм аз,
на българи от село,
като къртици слепи,
ровещи пръстта,
които са били
и са останали
със гордо чéло,
живели без компромиси,
със съвестта.

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??