22 июн. 2017 г., 09:22

Издънка 

  Поэзия » Гражданская
237 0 1

Издънка

 

Издънка жилава съм аз,
на българи от село,
като къртици слепи,
ровещи пръстта,
които са били
и са останали
със гордо чéло,
живели без компромиси,
със съвестта.

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??