Спаси ме, извикай името ми; погледни в очите ми и виж душата ми.
Спаси ме от мрака, кажи ОБИЧАМ ТЕ, върни ме към живота.
Замръзвам без твоя допир; умирам без твоя глас; полудявам без твоето присъствие.
Без разум; без глас; без душа ще остана; ако тръгнеш, дали ще оцелея?
Без теб мога да живея; но защо, когато те няма до мен?
Без теб мога да дишам; но за кого, когато не виждам очите ти?
Мога без теб да живея; мога, но за кого, когато няма любов?
Мога без теб да обичам; мога, но защо, когато няма кого?
© Натали Иванова Todos los derechos reservados