6.11.2010 г., 21:30 ч.

Изгаряща болка 

  Поезия » Любовна
1036 0 2

Спаси ме, извикай името ми; погледни в очите ми и виж душата ми.

Спаси ме от мрака, кажи ОБИЧАМ ТЕ, върни ме към живота.

Замръзвам без твоя допир; умирам без твоя глас; полудявам без твоето присъствие.

Без разум; без глас; без душа ще остана; ако тръгнеш, дали ще оцелея?

Без теб мога да живея; но защо, когато те няма до мен?

Без теб мога да дишам; но за кого, когато не виждам очите ти?

Мога без теб да живея; мога, но за кого, когато няма любов?

Мога без теб да обичам; мога, но защо, когато няма кого?

© Натали Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??