12 ago 2021, 8:23

Изгаснала звезда 

  Poesía » De amor, Otra
372 0 0

Сърцето ти студено е сега

угасна в него огъня за миг.

Свито на кълбо от страх,

не желае топлината на любовта.

 

Не може ледено сърце

да обича с огнена любов.

Душата не чува моят вик,

за да смекчи ледената ти душа-

тя е ледена като звезда.

 

Сърцето ти сковано е в леда,

сълзите ми не ще го разтопят.

Пламъци любов към теб горят,

а ти не откликваш на моят зов.

 

Не може ледено сърце

да обича с огнена любов.

Да стопли нежната ми душа,

ти си просто изгаснала звезда. 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??