12 авг. 2021 г., 08:23

Изгаснала звезда 

  Поэзия » Любовная, Другая
373 0 0

Сърцето ти студено е сега

угасна в него огъня за миг.

Свито на кълбо от страх,

не желае топлината на любовта.

 

Не може ледено сърце

да обича с огнена любов.

Душата не чува моят вик,

за да смекчи ледената ти душа-

тя е ледена като звезда.

 

Сърцето ти сковано е в леда,

сълзите ми не ще го разтопят.

Пламъци любов към теб горят,

а ти не откликваш на моят зов.

 

Не може ледено сърце

да обича с огнена любов.

Да стопли нежната ми душа,

ти си просто изгаснала звезда. 

© Yoana Stamatova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??