16 feb 2017, 1:06

Изгрев 

  Poesía » Del paisaje
415 1 1

В очакване на изгрев до морето

започват най-щастливите ни дни,

погалени от хладен, нежен бриз

потапяме се в съкровените мечти!

 

С мъничка усмивка на лицето

притваряме внимателно очи,

и за миг, сякаш всичко спира

преди да ни огреят първите лъчи!

 

15. 02. 2017 г.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Позитивизъм грей! Браво!
Propuestas
: ??:??