В очакване на изгрев до морето
започват най-щастливите ни дни,
погалени от хладен, нежен бриз
потапяме се в съкровените мечти!
С мъничка усмивка на лицето
притваряме внимателно очи,
и за миг, сякаш всичко спира
преди да ни огреят първите лъчи!
15. 02. 2017 г.