24 jul 2021, 22:12

Изгрев 

  Poesía » Del paisaje, Verso libre, Otra
519 0 0

От изтока изгрява слънцето -

мечтата - протяга се нагоре,

прозявайки се в долината.


Ооо, Боже!


Красота, настъпва миг -

събуждане от  дрямката

във небесата!


И ето, най-сетне,

отлита  с нежни стъпки

тя - луната,

поспала  в тъмнината.

© Велла Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??