10 jul 2007, 16:41

ИЗГРЕВ (миниатюра) 

  Poesía
548 0 11

Луната пак в морето ще потъне,
ще се удави и ще замлъкне.
Нима не знаеш кой сложи край на нощта?
- Утринта.

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??