Jul 10, 2007, 4:41 PM

ИЗГРЕВ (миниатюра) 

  Poetry
514 0 11

Луната пак в морето ще потъне,
ще се удави и ще замлъкне.
Нима не знаеш кой сложи край на нощта?
- Утринта.

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??