Рано сутрин слънце изгрява
На двора шарена птичка припява
Утринния ветрец тихо зашумява
Красиво цвете в двора процъфтява
Вече по пладне слънцето грее силно
В полето е тихо и мирно
Издига се вековен бор, до него бук
Безброй пейзажи тук
Далеко се величае планински връх
Погледнеш го и затаяваш дъх
Денят постепенно намалява
Слънцето скоро залязва
Оцветява се небето в най-различни цветове
Най-красивите залези се наблюдават по морските брегове
© Todos los derechos reservados