18.03.2022 г., 12:09 ч.

Изгревът и залезът 

  Поезия » Пейзажна
231 0 0

Рано сутрин слънце изгрява
На двора шарена птичка припява
Утринния ветрец тихо зашумява
Красиво цвете в двора процъфтява

 

Вече по пладне слънцето грее силно
В полето е тихо и мирно 
Издига се вековен бор, до него бук
Безброй пейзажи тук

Далеко се величае планински връх 

Погледнеш го и затаяваш дъх 

 

Денят постепенно намалява

Слънцето скоро залязва 
Оцветява се небето в най-различни цветове 
Най-красивите залези се наблюдават по морските брегове

© Ванеса Мирославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??