26 oct 2018, 0:54

Изгубен 

  Poesía » Verso libre
527 0 3

• Изгубен •

 

Виждал ли си?

Кораб без платна, който ветровете не изпъват.

 

Виждал ли си?

Часовник без стрелки, който времето не ти показват.

 

Виждал ли си?

Тяло без душа, което между светове ни се лута.

 

Изгубен! 

Той просто съществува.Без време, без посока.Той просто съществува.

© Nelim Todos los derechos reservados

М.П.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??