26 окт. 2018 г., 00:54

Изгубен 

  Поэзия » Свободный стих
543 0 3

• Изгубен •

 

Виждал ли си?

Кораб без платна, който ветровете не изпъват.

 

Виждал ли си?

Часовник без стрелки, който времето не ти показват.

 

Виждал ли си?

Тяло без душа, което между светове ни се лута.

 

Изгубен! 

Той просто съществува.Без време, без посока.Той просто съществува.

© Nelim Все права защищены

М.П.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??