26.10.2018 г., 0:54 ч.

Изгубен 

  Поезия » Свободен стих
539 0 3

• Изгубен •

 

Виждал ли си?

Кораб без платна, който ветровете не изпъват.

 

Виждал ли си?

Часовник без стрелки, който времето не ти показват.

 

Виждал ли си?

Тяло без душа, което между светове ни се лута.

 

Изгубен! 

Той просто съществува.Без време, без посока.Той просто съществува.

© Nelim Всички права запазени

М.П.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??