4 dic 2004, 9:28

Изгубена Любов 

  Poesía
1540 0 3

Две сърца влюбени
Са изгубили завинаги
Пътят заедно - към рая


Във вечността изгубени
В спомени отминали
Техни пленници до края




Губят се, объркани
От съдбата жестока
И студеният сив свят


Страдат - измъчени
Вървят без посока
Във орисан кръговрат

© Марто Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??