4 дек. 2004 г., 09:28

Изгубена Любов 

  Поэзия
1533 0 3

Две сърца влюбени
Са изгубили завинаги
Пътят заедно - към рая


Във вечността изгубени
В спомени отминали
Техни пленници до края




Губят се, объркани
От съдбата жестока
И студеният сив свят


Страдат - измъчени
Вървят без посока
Във орисан кръговрат

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??