Кой си – когато ме докосваш?
Кой си – когато си във мене?
Кой си – аз няма да си прося
любовен плам, мечти и време.
Кой си – когато ме прегръщаш,
сърцето щом полита с писък!
Кой си... с най-нежното докосване?
Кой си – че с обич ме насищаш?
Кой си, когато се изгубя...
в очите ти с последната магия?
Не ме търси, че няма да е просто!
Аз себе си не искам да открия!
© Станислава Дайлянова Todos los derechos reservados