May 1, 2010, 6:21 PM

Изгубена в теб 

  Poetry » Love
747 0 2

Кой си – когато ме докосваш?

Кой си – когато си във мене?

Кой си – аз няма да си прося

    любовен плам, мечти и  време.

   Кой си – когато ме прегръщаш,

  сърцето щом полита с писък!

           Кой си... с най-нежното докосване?

     Кой си – че с обич ме насищаш?

Кой си, когато се изгубя...

   в очите ти с последната магия?

     Не ме търси, че няма да е просто!

  Аз себе си не искам да открия!

 

© Станислава Дайлянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,мила!Не съм побликувала досега.Не съм издавала но в родния ми град съм разпознаваема.Дали да се пробвам на Южна пролет?
  • ти пишеш невероатно защо не съм те чела харесва ми начина ,изразите,ритмиката невероятно простичко и красиво
Random works
: ??:??