20 jul 2011, 20:35

Изгубени 

  Poesía » Filosófica
929 0 10

Като канарчета, 
затворени във клетка,
погълнаха ни 
скучни седмодневия.
Изчезна 
зад решетките и трепета,
а любовта 
превърна се в смирение.
Самумът е 
безжалостно циничен.
Издигна между нас 
огромни дюни.
МасУбори във транс 
и безразличие
превърнаха цветята в диви бурени.
Потърсихме 
пролука за мечтите си,
а раните 
поникваха безкръвно...

И луднали 
от повик за обичане,
леглото ни 
заспиваше в безмълвие.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??