26 oct 2011, 21:58

Изгубване 

  Poesía » Otra
425 0 1

Вик - далечен сред тишина.

Чертаят мислите пътя пред мен.

Пропадане в нищото. Целият свят е студен.

В мрака от теб ще се скрия.

Да не виждаш моите сълзи.

Аз не съм вече същата.

Дълбоко в душата боли.

Мразя твоите целувки.

Отрова са - с дъх на изневери.

Имам толкова малко.

Изгубени шепоти в празните мигове...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Имам толкова малко.
    Изгубени шепоти в празните мигове..."

    Браво!
Propuestas
: ??:??