Вик - далечен сред тишина.
Чертаят мислите пътя пред мен.
Пропадане в нищото. Целият свят е студен.
В мрака от теб ще се скрия.
Да не виждаш моите сълзи.
Аз не съм вече същата.
Дълбоко в душата боли.
Мразя твоите целувки.
Отрова са - с дъх на изневери.
Имам толкова малко.
Изгубени шепоти в празните мигове...
© Сиана Петкова All rights reserved.
Изгубени шепоти в празните мигове..."
Браво!