29 jun 2008, 19:11

Изкупление 

  Poesía » De amor
546 0 2

 

ИЗКУПЛЕНИЕ

 

От рани със отрова

недей да пиеш кръв,

защото болката ми ще усетиш

и ще си отидеш пръв...

 

 

Ще стрелям във сърцето

и ще крещиш,

и съдбата си до мен

не ще да изтърпиш...

 

 

От душата на парчета

чувства не търси,

когато залепиш сърцето

и душата ще се възроди...

 

 

Колко ли те мразя -

питай се сега,

отговора ще ти кажа - Не позна!

За теб оставих - само

любовта...

 

 

От дните мрачни ще изляза,

за да ти покажа светлина,

във душата ти ще вляза,

за да пия топлина...

 

 

Не можеш ли така да ме обичаш,

че да забравя как се мразя,

и така да ме прегръщаш,

че да не мога да заляза...

 

 

Да се събудя - в този сън,

мога само да мечтая,

а дали времето навън

ще спре,

преди да стигна края...

© Джони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??