8 feb 2009, 0:36

Изкуствен 

  Poesía » De amor
532 0 1
Замълчи, забрави,
че някога били сме влюбени!!!
Изтрий спомена
за двама ни,
миналото загърби!!!
Не плачи, не те боли,
избърши изкуствените
си сълзи!!!
Остави преструвките
и си върви,
омръзна ми от твоите лъжи!!!

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??