31 may 2008, 15:17

Изкуство 

  Poesía
693 0 5
 

Трябваше теб да те има, нали?

За да усетя пулса на лятото

и на пясъка, който гори.

За да напомня за мен, непознатата,

трябваше теб да те има, нали?

Трябваше, знам, ала днеска боли.

И вървя сред пъртина от чувства -

заснежени и прекалено добри.

За да бъде забравата днеска изкуство,

трябваше теб да те има, нали?

© Мария Гюзелева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??