Трябваше теб да те има, нали?
За да усетя пулса на лятото
и на пясъка, който гори.
За да напомня за мен, непознатата,
трябваше теб да те има, нали?
Трябваше, знам, ала днеска боли.
И вървя сред пъртина от чувства -
заснежени и прекалено добри.
За да бъде забравата днеска изкуство,
трябваше теб да те има, нали?© Мария Гюзелева Всички права запазени