Излез от моето Казино
Залагам, губя и печеля,
обръщам се, ти пак мълчиш,
поредния залог заделям -
усещам, загубите ми броиш.Така притискаш ме,
нима не го разбираш?
Така притискаш ме.
О, нека бъда аз сама.
... остави ме да играя
в "Казиното на мойта самота"!
© Госпожа Стихийно Бедствие Todos los derechos reservados