27.09.2007 г., 12:45 ч.

Излез от моето Казино 

  Поезия
630 0 11

                     Излез от моето Казино


 Залагам, губя и печеля,
 обръщам се, ти пак мълчиш,
 поредния залог заделям -
 усещам, загубите ми броиш.

 Така притискаш ме,
 нима не го разбираш?
 Така притискаш ме.
 О, нека бъда аз сама.
 ... остави ме да играя
 в "Казиното на мойта самота"!

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??