5 jun 2012, 10:37

Излишно 

  Poesía » Versos blancos
551 0 2

Излишно

 

Излишни са думите,

мислите, чувствата ни –

щом са безсилни.

Излишни са дните –

щом идва нощта.

Излишно е лятото –

щом си отива.

Излишни са всички

онези неща,

които правят нашето ежедневие.

Излишно е всичко –

дори и животът –

щом идва смъртта.

© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??