2 nov 2013, 18:23

Излъгах 

  Poesía
420 0 2

Излъгах -

себе си излъгах.

Загубих се в мъгла,

с роса препих,

до бяло се измъчих.

Пътя знаех,

но избрах си

другата врата.

Вината лошо ме удари,

двойно ù отвърнах.

Не спирам никога,

когато друг ме моли.

Не ми шепни, любов.

Друг път ела.

Може би

сърце ще ти отворя.

Сега съм цяла чужда.

Излъгах себе си.

Това дали прощава се?

В себе си се давя.

Излъгах се

сама.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??