Сърцето ми е с лед обвито,
излъгана отново плача,
със скръб душата е пропита,
отново страх ме е от здрача.
Обичаше ме - тъй твърдеше,
сърцето ми усети любовта.
Но истина това не беше,
лъжовни бяха тез слова.
Болката е силн а- завладя ме,
опитвам се да те забравя.
Нима от обич наруга ме...?
Не знам сега какво да правя.
А ти ме молиш да се върна,
от мене искаш да простя -
да мога пак да те прегърна...
От страх не мога да заспя.
Страхувам се да те обичам,
опитах да те разбера,
опитах чувства да отричам...
И пак останах си сама!
А вече тъй съм уморена
да чакам и да търся любовта.
Сега се чувствам победена,
ще си живея в самота.
© Лора Гаджева Todos los derechos reservados