5 нояб. 2013 г., 20:37

Излъгана 

  Поэзия » Любовная
492 0 0

Сърцето ми е с лед обвито,

излъгана отново плача,

със скръб душата е пропита,

отново страх ме е от здрача.

 

Обичаше ме - тъй твърдеше,

сърцето ми усети любовта.

Но истина това не беше,

лъжовни бяха тез слова.

 

Болката е силн а- завладя ме,

опитвам се да те забравя.

Нима от обич наруга ме...?

Не знам сега какво да правя.

 

А ти ме молиш да се върна,

от мене искаш да простя -

да мога пак да те прегърна...

От страх не мога да заспя.

 

Страхувам се да те обичам,

опитах да те разбера,

опитах чувства да отричам...

И пак останах си сама!

 

А вече тъй съм уморена

да чакам и да търся любовта.

Сега се чувствам победена,

ще си живея в самота.

© Лора Гаджева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??