Излъжи ме
Излъжи ме, ще ти вярвам!
Идва краят на деня.
Излъжи ме, ще докосвам
устните ти във нощта!
Излъжи ме, ще съм будна!
Може би си във Тик Ток.
А нощта ще бъде чудна,
пия си малинов сок.
Не поглеждам друг да знаеш.
Вярвам много на лъжи.
Може с мен да помечтаеш,
само че докрай лъжи!
Излъжи ме, в нощ такава
Господ ще ти го прости!
Чувствата ми са жарава!
Силно ме обичай ти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados