2 jun 2012, 10:53

Измама 

  Poesía
540 0 0

С измама си послужи тя,
за да бъде твоя жена.
С друг беше, но ти не разбра,
и от него дете ти роди,
и с лъжи те покори,
за да ù повярваш ти.
Дори нейното "обичам те"
изкуствено звучи.
На лъжите ù всекидневни вярваш
и край нея се суетиш.
На чуждо дете се радваш,
без да знаеш ти.
Но как истината да кажа,
без да те раня.
Истина болезнена ще е за тебе тя.
С лъжите си те омайва
и не ще ми повярваш ти.
По-добре да си мълча,
за да не страдам аз накрая.
Не жена,
а дявол в човешка кожа е тя,
щом с теб постъпи така.
С измама си послужи
и те изигра. 

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??