6 nov 2005, 19:50

Измамна страст 

  Poesía
1062 0 1
             Защо, когато те погледна,
             чувствам, че ме лъжеш.
             В очите ти чета измамна страст,
             а аз от страст изгарям,
             но не мога да ти вярвам.

             Защо, когато те докосна,
             усещам, че ме лъжеш.
             Ръцете ти студени са,
             а моите горят от нежност
             и аз не мога да ти вярвам.

             Защо, когато шепнеш думи,
             чувствам безкрайна измама.
             А сърцето ти сякаш е празно -
             усещам моето разбито
             и аз не мога да ти вярвам.

             Ако можеш - научи ме да ти вярвам.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??