23 jun 2006, 7:15

Измамната игра 

  Poesía
559 0 2

   

      / Виртуална игра /

 

 

 

 

Забулен в тайната на мрака
изгарящ в танца на нощта .
И търсиш ти онази тръпка
в дълбока , мъжка самота .

  • Започваш в мрежата играта
    и продължаваш все така.
    Изгубваш смисъла в живота
    от истинската близост със жена .

Измамни чувства ти усещаш,
достатъчни са те сега за теб .
Първичния нагон засищаш,
но след това потъваш в лед .

  • Този леден полъх те охлажда
    - измръзнал не усещаш зов,
    и в теб приятелю се ражда
    тази невъзможност за любов .

Не бих могла да те осъждам,
аз също бях във твоята игра .
Не вложих чувства,ала виждам
как част от мене бавно изгоря .

  • Прочитах думите ти в мрака,
    а в мислите ми беше само той,
    но въпреки това проплака
    греховен звук в живота мой .

Не се сърди за тези думи ,
не те упреквам за страстта ,
дано в себе си намериш сили
и се завърнеш в реалността .

 


2006-05-03

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??