* * *
В отговор на стиха на Бианка:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=123624
В защита на мъжкото съсловие :)))
* * *
Къде сте днес, безопашати Русалки?
Къде сте, "принцеси" в измислени дрехи?
Когато за рицаря бяхте весталки,
щом натежат железни доспехи...
А толкова много до вчера въртяхте се...
Разтваряхте щедро лъжливи обятия...
Парите му харчехте - пиехте - смяхте се...
Тогава бе идол - сега е проклятие...
Къде сте сега, когато е... в "пясъка",
бяхте гладни, а той ви хранеше,
бързо забравихте на меча му блясъка,
с който безстрашно честта ви бранеше...
..............................................................................................................
... Отвъд хоризонта Рицар самотен,
за вашата обич свел е глава,
в душата отеква - кикот страхотен,
презрян за това ли? - че не е жена?!...
;)
* * *
© Валентин Желязков Todos los derechos reservados
Поздрави и на теб Валентино!
Огледай се и виж колко феи, весталки и принцеси има!