18 ago 2013, 20:31

Измислици 

  Poesía
343 0 0

Запомни ме такава...

като обич и слънце -

от зори как изгрява,

като влюбено зрънце...

а на пладне пониква,

сътворено от чудо

и с душата възкликва

сред илюзии диво...

но когато се мръква,

умореното зрънце

във съня си замлъква

със спомен за слънце...

Р.Д.

© Румяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??