Запомни ме такава...
като обич и слънце -
от зори как изгрява,
като влюбено зрънце...
а на пладне пониква,
сътворено от чудо
и с душата възкликва
сред илюзии диво...
но когато се мръква,
умореното зрънце
във съня си замлъква
със спомен за слънце...
Р.Д.
© Румяна Димитрова Все права защищены