Нова луничка днес ме събуди,
смешно изгряла на мойто лице...
облачна, зимата просто се чуди -
слънцецелувка откъде ли си взе...
Всъщност е просто, зимо студена -
само кураж и за пролет мечта...
душата от обич е променена,
красиво лети към вечността...
Р.Д.
© Румяна Димитрова Todos los derechos reservados
Нямам нищо против и срещу миниатюрата (хареса ми ), но имам някакво особено очакване за весел и игрив детски стих с горното начало...