8 mar 2009, 4:14

Изморих се. 

  Poesía » De amor
949 0 2

Изморих се.

Изморих се да те чакам вечер.                                                                                                                     

Изморих се  да те търся до полуда.                                                                                                     

Изморих се да се моля да се влюбя.                                                                                                             

Изморих се тайно да се вричам.                                                                                                                        

Изморих се да мечтая.                                                                                                                                      

Изморих се  да те желая.                                                                                                                                      

Изморих се да живея.                                                                                                                                  

Изморих се все след теб да тичам.                                                                                                               

Изморих се тебе да  обичам!                                                                                                                               

 

 

© Васил Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??