Mar 8, 2009, 4:14 AM

Изморих се. 

  Poetry » Love
951 0 2

Изморих се.

Изморих се да те чакам вечер.                                                                                                                     

Изморих се  да те търся до полуда.                                                                                                     

Изморих се да се моля да се влюбя.                                                                                                             

Изморих се тайно да се вричам.                                                                                                                        

Изморих се да мечтая.                                                                                                                                      

Изморих се  да те желая.                                                                                                                                      

Изморих се да живея.                                                                                                                                  

Изморих се все след теб да тичам.                                                                                                               

Изморих се тебе да  обичам!                                                                                                                               

 

 

© Васил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??