8.03.2009 г., 4:14 ч.

Изморих се. 

  Поезия » Любовна
950 0 2

Изморих се.

Изморих се да те чакам вечер.                                                                                                                     

Изморих се  да те търся до полуда.                                                                                                     

Изморих се да се моля да се влюбя.                                                                                                             

Изморих се тайно да се вричам.                                                                                                                        

Изморих се да мечтая.                                                                                                                                      

Изморих се  да те желая.                                                                                                                                      

Изморих се да живея.                                                                                                                                  

Изморих се все след теб да тичам.                                                                                                               

Изморих се тебе да  обичам!                                                                                                                               

 

 

© Васил Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??