13 mar 2009, 9:19

Измяна 

  Poesía
615 0 7

Нотка фалш в погледа и думите.
Светът е отеснял за двама.
Секундна страст - усещане за ласка,
желание след всичко да ме няма...
Любов и болката след нея,
като цветя, пресъхнали без дъжд.
Лъжливи думи след омара тежка,
обида от измяна не веднъж.
Сълзите си във лед превърнах,
търкулнах ги в чаша питие.
Бутилката - отдушник е в самотата
и във убийственото битие...

© Nina Toshich Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??