Mar 13, 2009, 9:19 AM

Измяна 

  Poetry
614 0 7

Нотка фалш в погледа и думите.
Светът е отеснял за двама.
Секундна страст - усещане за ласка,
желание след всичко да ме няма...
Любов и болката след нея,
като цветя, пресъхнали без дъжд.
Лъжливи думи след омара тежка,
обида от измяна не веднъж.
Сълзите си във лед превърнах,
търкулнах ги в чаша питие.
Бутилката - отдушник е в самотата
и във убийственото битие...

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??