Съботно мрачно е.
Тихо, наситено.
Търсено щастие.
Но изнасилено.
А свети в стаята.
Със сивите стени.
И в нея изгарям.
В бяло. На степени.
Съботно мрачно е.
Тихо, наситено.
Търсено щастие.
Но изнасилено...
© Цвет Todos los derechos reservados